روشی جدید برای کشف سالانه ۱۰ سیاهچاله

گروهی از ستاره‌شناسان با کمک منصور کرمی، دانشجوی دکترای دانشگاه واترلو موفق به طراحی روشی جدید شده‌اند که به شناسایی ۱۰ سیاهچاله در سال کمک می‌کند.

سرانجام نحوه تشکیل سیاه چاله های غول آسا کشف شد

پس از صد سال جستجوی امواج گرانشی، یک تیم بین المللی اوایل این سال موفق به شناسایی آن‌ها شد. این کشف به لطف برخورد دو سیاه چاله عظیم رخ داد که اثباتی بر نظریه نسبیت عام انیشتین بود.

تایید احتمالی یک نظریه کوانتومی پس از ۸۰ سال

به نظر می‌رسد مشاهدات تازه‌ای که به کمک تلسکوپ وی‌ال‌تی انجام شده، پیش بینی ۸۰ ساله‌ی فیزیکدانان درباره‌ی ویژگی‌های خلا را تایید می‌کنند.

آیا انفجار یک ستاره کم‌جرم آغازگر پیدایش منظومه خورشیدی بوده؟

یک گروه پژوهشی به رهبری یونگ-ژون کیان، استاد دانشکده‌ی فیزیک و اخترشناسی دانشگاه مینه‌سوتا، به کمک شبیه‌سازی‌های تازه و همچنین شواهدی که در شهاب‌سنگ‌ها یافته شده نشان داده‌اند که یک ابرنواختر کم‌جرم آغازگر پیدایش سامانه‌ی خورشیدی بوده.

شکل‌گیری منظومه شمسی با انفجار یک ابرنواختر

ستاره‌شناسان با استفاده از شواهد دنباله‌دارها و مدل‌های جدید، نظریه جدیدی را مطح کرده‌اند که بر اساس آن، یک ابرنواختر کم جرم باعث شکل‌گیری منظومه شمسی شده است.

ستارگان کجا شکل می‌گیرند؟

ستارگان بیشتر اوقات در مناطق پرانرژی شکل می‌گیرند که در آنها، گاز و غبار در هرج و مرجی نامنظم در اطراف گردش می‌کنند.

انرژی تاریک جهان یک افسانه نیست

احتمالا مقالات چند هفته پیش را خوانده اید که در آنها گفته شد جهان با نرخ افزایشی گسترش نمی‌یابد. این مقاله خبر بزرگی برای جامعه علمی بود.

1000 سال زمان برای کشف محل زندگی باقی است!

استفن هاوکینگ طی یک سخنرانی در مجمع دانشگاه آکسفورد هشدار داد که بشریت تنها 1000 سال زمان دارد تا مکان زندگی جدیدی در فضا برای خود بیابد.

تلاش برای کشف چگونگی شکل گیری جهان از یک ماده

پژوهشگر ایرانی آزمایشگاه اطلس پژوهشگاه سرن سوئیس گفت: دانشمندان در این پژوهشگاه در تلاش برای یافتن نحوه شکل گیری جهان از یک ماده هستند و در این زمینه موفقیت های کلانی کسب کرده اند.


Top