پرتاب‌های فضایی مهم در سال 96؛ عطش سیری‌ناپذیر بشر در اکتشاف فضا

سال 1396 پر بود از پرتاب ماهواره‌های مختلف و متعدد که هر کدام برای بخشی از اکتشافات و کمک به زندگی بشر به فضا پرتاب شدند.

ارسال داده‌ها به زمین توسط آنتن‌های قابل‌حمل

سفینه‌های فضایی معمولا هنگام ارسال داده‌ها به زمین خیلی خوب عمل نمی‌کند. ناسا ممکن است به زودی یک گزینه انعطاف پذیرتر داشته باشد. آنها در حال آزمایش یک سیستم ارتباطی فضایی قابل حمل ساخت شرکت ماموریت‌های فضایی "اتلس" هستند.

پرواز موفقیت آمیز هواپیمایی با بزرگترین موتور جت دنیا

اولین پرواز هواپیما با استفاده از بزرگترین موتور جت جهان سرانجام انجام شد و این هواپیما از صحرایی در ایالت کالیفرنیا با موفقیت راهی آسمان شد.

برای کمک به ناسا از ابرها عکس بفرستید!

ناسا از مردم درخواست کرده است تا از ابرها عکس بیاندازند و از طریق یک اپلیکیشن ارسال کنند تا به بررسی داده‌های ماهواره‌های ناسا کمک شود.

قدیمی ترین ماهواره فعال جهان ۶۰ ساله شد

ماهواره Vanguard I با پشت سر گذاردن ۶۰ سال فعالیت و حضور مستمر در فضا و گردش به دور مدار زمین به قدیمی ترین ابزار ساخت بشر که هنوز فعال است، مبدل شد.

ساخت موشکی برای کنترل زباله فضایی ۸ تنی

انگلیس تصمیم دارد با ساخت یک موشک فضایی، ماهواره ۸ تنی از کار افتاده را از مدار زمین خارج کند تا با زباله های فضایی دیگر برخورد نکند.

سرهم‌بندی کاوشگر "مریخ 2020" آغاز شد

ناسا سرهم‌بندی پیش از پرتاب کاوشگر "مریخ 2020" را آغاز کرد.

انگلیس اولین سکوی پرتاب فضایی را در اروپا می‌سازد

بریتانیا با وضع قوانین جدید و اختصاص بودجه‌های کلان برای تحقیقات، ساخت و توسعه پایگاه‌های فضایی به دنبال میزبانی از برترین پرتاب‌های فضایی است.

کدام تقویم بهتر است، شمسی، قمری یا ترکیبی؟

سه نوع تقویم قمری، شمسی و ترکیبی شمسی-قمری در جهان رواج دارد. برخی از آن‌ها بر اساس ملاک‌های دقیق نجومی تنظیم می‌شوند و برخی دیگر از قوانین ساده‌تری بهره می‌برند. اما کدام‌یک از آن‌ها کارآمدتر است؟

تلسکوپ کپلر برای همیشه خاموش می شود

دانشمندان تخمین می زنند سوخت تلسکوپ فضایی کپلر در ماه های آتی تمام شود و فعالیت آن برای همیشه پایان می یابد.


Top