فراخورشیدی"

 

دانشمند ایرانی ناسا در پس کشف بیش از ۳۰۰ سیاره فراخورشیدی ناشناخته

دانشمند ایرانی ناسا در پس کشف بیش از ۳۰۰ سیاره فراخورشیدی ناشناخته

ماکت تلسکوپ "سوفیا" ناسا با چاپ 3 بعدی ساخته شد

مهندسان ناسا موفق به ساخت نسخه مینیاتوری رصدخانه هوایی "سوفیا" با استفاده از فناوری چاپ 3 بعدی شدند.

کشف 80 "سیاره فراخورشیدی" جدید در کمترین زمان

یک تیم از دانشمندان "ام.آی.تی" با استفاده از الگوریتم‌های جدید توانستند 80 "سیاره فراخورشیدی"(exoplanet) جدید را کشف کنند.

وجود موجودات بیگانه با مطالعه سیاره‌های "فراخورشیدی" مشخص می‌شود

محققان مرکز تحقیقاتی " IAC" می‌گویند: اگر حیات بیگانه در منظومه شمسی وجود داشته باشد، روزی با استفاده از ماهواره‌ها و با جست‌جوی سیاره‌های فراخورشیدی، مشخص خواهد شد.

کشف اتمسفر فاقد ابر یک سیاره فراخورشیدی

محققان در جریان مطالعه ای متوجه شدند که اتمسفر یک سیاره فراخورشیدی فاقد ابر است. این کشف یک پیشرفت مهم در تلاش برای شناخت بیشتر سیاره هایی به شمار می رود که خارج از منظومه شمسی قرار دارند.

خورشید چگونه می میرد

گمانه زنی های زیادی درباره مرگ خورشید شده است، تازه ترین پیش بینی محققان در این زمینه حاکی از پایانی شگرف و تبدیل شدن خورشید به یک سحابی سیاره ای است.

فرضیه تازه اخترزیست شناسان: "بیگانگان" به سختی می‌توانند سیارات خود را ترک کنند

سالیان قبل سیاره‌های "ابر زمینی" به عنوان "سیاره" کشف و شناخته شدند و اعتقاد بر این بود که این سیارات فراخورشیدی میزبان موجودات "فرازمینی" هستند. ولی تنها مشکل موجود در این سیارات، وجود "جاذبه "در آنها است که مانع رسیدن آنها به زمین می‌شود.

برنامه های هفته نجوم دانشگاه تبریز

زیرشاخه نجوم انجمن علمی فیزیک برای اولین بار در دانشگاه تبریز، همانند ده ها انجمن دیگر، برنامه هایی برای روز جهانی نجوم برگزار کرد.

سومین کتاب تالیفی در آیوتا خاورمیانه منتشر شد

با توجه به تقارن هفته جهانی نجوم و نمایشگاه بین المللی کتاب، فرصتی مناسب برای معرفی کتابهای جدید در این زمینه است. در این میان می توان به کتاب جدید آیوتا خاورمیانه با عنوان "شناخت و رصد سیاره های فراخورشیدی" اشاره کرد.


Top