سفری  هیجان انگیز

سفری هیجان انگیز "آمیخته با واقعیت" به مریخ ، همراه با باز آلدرین

 رزگار عزیزپور

سالها قبل از آنکه اولین فضانوردان، سکوی پرتاب زمینی را به مقصد مریخ ترک کنند، از 19 سپتامبر سال جاری، بازدیدکننده هایی که از مرکز فضایی کندی در فلوریدا دیدن می کنند ، می توانند تجربه ای که فضانوران در هنگام فرود بر سیاره سرخ در آینده خواهند داشت را داشته باشند.
"مقصد: مریخ" تجربه ای آمیخته با واقعیت است که با مشارکت آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا (JPL) در پاسادنای کالیفرنیا و هولولنز مایکروسافت ،رویدادی رسانه ای را در این مجموعه نمایشگاهی به روی بازدیدکنندگان گشوده است. با استفاده از عکس های واقعی گرفته شده توسط مریخ نورد کنجکاوی ناسا ،بازدیدکنندگان قادر خواهند بود سطح مریخ را جستجو کنند.
باز آلدرین ، فضانورد آپولو11 این تکنولوژی تجربه ای را که تا اول ژانویه سال جدید میلادی ادامه خواهد داشت را افتتاح کرده و به معرفی و سخنرانی در مورد آن پرداخت. او خاطر نشان کرد که فرود بر ماه ، بذر و اشتیاق برای تحقیقات فضایی را در دنیای علم و تکنولوژی نهادینه کرد که به "اثرگذاری آپولو" معروف است و الهام بخش نسلی جدید از تحقیقات در حوزه های علمی و مهندسی می باشد.
همچنین وی افزود: تکنولوژی هایی نظیر هولولنز، ما را دوباره به سوی اکتشافات فضایی سوق میدهند.و امیدوارم که تجارب حسی نظیر" مقصد: مریخ" ادامه پیدا کنند تا الهام بخش ما برای تحقیقات و اکتشافات باشد. اریسا هاینز، راننده از راه دور مریخ نورد کنجکاوی ناسا، و آلدرین ، هر دو در فضای مجازی آمیخته با واقعیت مریخ ظاهر شده اند تا کاربرانی که تکنولوژی" مقصد: مریخ" را تجربه می کنند را در این فضا راهنمایی کنند و نگاهی اجمالی و امیدوارکننده به آینده اکتشافات مریخ بیاندازند.
تکنولوژی پیاده شده " آمیخته ی واقعیت " نام دارد که در آن عناصر مجازی در محیط واقعی کاربران ظاهر میشود، و دنیایی را خلق می کند که در آن عناصر واقعی و مجازی می توانند با هم تعامل داشته باشند.
این تکنولوژی به صورت عمومی بوسیله ابزاری طراحی شده توسط JPL ناسا توسعه پیدا کرد که OnSight”" نامیده می شود.با استفاده از هدست هولولنز، دانشمندان سراسر جهان می توانند ویژگی های جغرافیایی مریخ را کاوش کنند ، و حتی مسیرهای آینده مریخ نورد کنجکاوی را برنامه ریزی کنند.
به گفته جف نوریس، مسئول آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا،و همچنین طراح تکنولوژی OnSight”"، هدف ابتدایی پروژه " مقصد: مریخ" ، باعث موفقیت و منحصر بفرد بودن آن شده است. وی همچنین خاطرنشان کرد که ، هر تصویر و عنصری که در این فضای مجازی دیده می شود ، به طور مستقیم از مریخ نورد کنجکاوی دریافت شده است.
برای مایکروسافت ،مشارکت با JPL ،به منزله بکارگیری تکنولوژی هولولنز در راه های خلاقانه می باشد. هدست مخلوط واقعیت به محققان این امکان را می دهد تا در مسیر های طبیعی جدید کار کنند، خواه آنکه این کار به صورت پرش در مکان های سطح مریخ باشد و یا علامتگذاری این مکان ها به وسیله یادداشت های مجازی باشد تا همکارانشان بتوانند آنها را مورد آزمون و بررسی قرار دهند.
اسکات اریکسون ، مدیر کل بخش هولولنز مایکروسافت می گوید که: ما از مشارکت با JPL هیجان زده هستیم که توانسته ایم یک راه کار جدید و کلی را برای دانشمندان مهیا کنیم که بر روی سطح مریخ ،از طریق تکنولوژی هولولنز مایکروسافت به تحقیق بپردازند، و اکنون خیلی خرسندیم که در نهایت ما توانسته ایم این تکنولوژی را در اختیار عموم بازدیدکنندگان قرار دهیم.

منبع: NASA


مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top