در کنار فضای خالی محلی!

در کنار فضای خالی محلی!

06 آگوست 2019 برابر با 15 اَمرداد 1398.



محدوده‌ای که ما در جهان قرار گرفته‌ایم، به چه شکل است؟

پاسخ به این سؤال، کمی دشوار به نظر می‌رسد؛ چرا که کهکشان‌ها در سرتاسر آسمان پخش شده‌اند، و حتی کهکشان راه‌شیری نیز، قسمتی از آن را پوشانده است!

در این رابطه، نقشه‌ی جدیدی به‌دست آمده، اما، تنها با بررسی حرکت کهکشان‌ها در ابعاد بزرگ است که می‌توان به این نتیجه رسید، کدام یک از اجرام پرجرم در جهان اطراف ما، با جاذبه‌ی خود، دیگر اجرام را به سمت خود می‌کشند.

با توجه به این نقشه، که محدوده‌ای به قطر بیش از 600 میلیون سال نوری را در جهان نشان می‌دهد، کهشان راه‌شیری، در لبه‌ی بیرونی خوشه‌ی کهکشانی سنبله، که خود در کنار مجموعه‌ای بزرگ‌تر از کهشان‌های دیگر موسوم به "جذب‌کننده‌ی عظیم" واقع شده، قرار گرفته است.

هم‌چنین، در نزدیکی ما، در یک سمت، خوشه‌ی کهکشانی بسیار بزرگ گیسو واقع شده و در سمت دیگر، یک ابرخوشه‌ی کهکشانی بسیار پهناور، به نام برساووش-حوت قرار دارد.

از طرفی، در نقطه‌ی مقابل، ما، دقیقاً در کنار یک فضای تهی از کهکشان، موسوم به "فضای خالی محلی" واقع شده‌ایم!

فشار دفع‌کننده‌ی فضای خالی محلی از یک سو، و کشش جذب‌کننده‌ی فضای پر از کهکشان (جذب‌کننده‌ی عظیم)، در سوی دیگر آسمان، شاید بتواند بخشی از راز سرعت بسیار زیاد حرکت کهکشان ما، که به تابش ماکروویو زمینه‌ی کیهانی مرتبط است را، فاش نماید!

 
The Local Void in the Nearby Universe

شما می‌توانید، برای کاوش در جهان اطراف خود، از یک تجسم سه‌بعدی و تعاملی به آدرس زیر استفاده، و به هر سمتی که دوست دارید، حرکت کرده و یا با انجام بزرگ‌نمایی، به بررسی بیش‌تر بپردازید:

https://skfb.ly/6KP9Z


تهیه‌کننده‌ی تصویر:
R. Brent Tully (U. Hawaii) et al.




مشخصات
نام
ایمیل یا شماره تماس
کد امنیتی
هنوز هیچ پیامی ارسال نشده است.



Top