فوکوشیما

 

پیش‌بینی مسیر تشعشع رادیواکتیو با هوش مصنوعی جدید

یک تیم در دانشگاه توکیو یک ابزار هوش مصنوعی ابداع کرده است که می‌تواند به طور موثر، مسیر تشعشع رادیواکتیو در حوادث هسته‌ای را بیش از 30 ساعت جلوتر ردیابی کند.

آثار حادثه چرنوبیل در شیر گاوهای اوکراین پیدا شد

محققان از مشاهده مواد رادیواکتیویته در شیر گاوهای برخی از مناطق غربی اوکراین خبر دادند که بنظر می رسد آثار بجا مانده از حادثه چرنوبیل است.

زلزله می‌تواند فاجعه‌بار نباشد

طبق برآوردهای سازمان زمین‌شناسی آمریکا، سالیانه بیش از یک میلیون زمین‌لرزه در سراسر جهان رخ می‌دهد که در این گزارش به معرفی آخرین فناوری‌ها و تدابیر مقابله با آن می‌پردازیم.

طراحی دوربین تلسکوپی برای جستجوی رآکتور فوکوشیما

شرکت "توشیبا"، برای یافتن سوخت‌های ذوب شده در راکتور هسته‌ای فوکوشیما، یک دوربین تلسکوپی ابداع کرده است.

مقایسه واکنش‌ها به زلزله در ژاپن و ایران

ژاپن در مارس 2011 با یک زلزله 9 ریشتری در ساعت 14:46 دقیقه در 125 کیلومتری شرق سندای و 380 کیلومتری شهر توکیو مواجه شد. زلزله در وسعت 130کیلومتر و عمق 30 کیلومتری زمین رخ داد و سه دقیقه طول کشید. بر اساس گزارش‌ها، 15 هزار و 854 نفر در این حادثه جان ب

ساخت ایمن‌ترین نیروگاه هسته‌ای جهان

سازمان انرژی اتمی چین اعلام کرد: دو راکتور پیشرفته مدل AP1000 پس از موفقیت در عملیات نصب در اوایل سال آینده میلادی به حداکثر توان خواهند رسید.

دنیای امروز و چالشی به نام "زلزله"

طبق برآوردهای زمین‌شناسی ایالات متحده (USGS) سالانه یک میلیون زمین‌لرزه در سراسر جهان رخ می‌دهد. اکثر این زلزله‌ها بسیار کوچک بوده و موجب آسیب‌های جدی نمی‌شوند، اما برخی دیگر مانند زلزله سال 2011 در ساحل ژاپن و یا فاجعه گذشته در ایتالیا خسارات جانی و


Top