رسوب

 

سنگ شگفت‌انگیزی که مریخ‌نورد ناسا در سیاره سرخ پیدا کرد


ادای احترام به زمین

در ساعت زمین، شهروندان یک کشور چراغ‌ها و سایر دستگاه‌های الکتریکی غیر ضروری خود را به مدت یک ساعت خاموش می‌کنند و آرمان نخست این حرکت جهانی آن است که سازگاری با تغییرات آب و هوایی به مصرف محتاطانه انرژی نیاز دارد.

هفت سال از هفت دقیقه‌ی وحشت گذشت!

یافته‌های جدید مریخ‌نورد کنجکاوی، هفت سال پس از فرود موفقیت‌آمیز آن بر روی مریخ، نشان از شواهد بیش‌تری مبنی بر وجود آب در گذشته‌های بسیار دور، بر روی این سیاره دارد.

یک زمین شناس مطرح کرد؛ دماوند آتش زیر خاکستر است

یک زمین شناس گفت: دماوند قله آتشفشانی فعالی است که امکان وقوع آتشفشان وجود دارد اما علائم ناشی از وقوع این امر دیده نمی شود.

استخراج 38 لیتر آب از هوا در هر ساعت

محققان دانشگاه اکرون آمریکا یک دستگاه قابل حمل استخراج آب شیرین از هوا ساختند که قادر است در هر ساعت حدود 38 لیتر آب تولید کند.

نقش ذرات آهن و سیلیس در تجمع اکسیژن در زمین

محققان دریافتند ذرات سیلیس و آهن نقش مهمی در تجمع اکسیژن در زمین در سال های ابتدایی شکل گیری حیات داشته اند.

مهمترین تصاویری که کاوشگر مریخ ثبت کرد

مریخ نورد کنجکاوی در آگوست ۲۰۱۲میلادی به مریخ فرستاده شد و اکنون ۶ سال از حضور این کاوشگر در سیاره سرخ می گذرد.

مریخ را نمی‌توان به زمینی دیگر تبدیل کرد!

براساس نتایج مطالعه‌ جدیدی که به سفارش ناسا انجام شده، انسان با فناوری فعلی نمی‌تواند بدون نیاز به لباس فضایی و سکونت‌گاه‌های با فشار بالا، بر روی مریخ ساکن شود. به عبارتی، قابل سکونت کردن کره مریخ با استفاده از فناوری کنونی، امکان‌پذیر نیست.

کشف نخستین مدرک مستند از وجود آب مایع در مریخ

کاوشگر «مارس اکسپرس»* متعلق به آژانس فضایی اروپا با استفاده از فناوری رادار توانست یک دریاچه کوچک آب مایع را زیر یخ ها و غبار موجود در قطب جنوب مریخ کشف کند.

عصر زمین شناختی حاضر «مگهالایان» نام گرفت

پس از بحث و گمانه زنی زیاد دانشمندان درباره مراحل زمین شناختی به این نتیجه رسیدند که اکنون در عصر «مگهالایان یا Meghalayan» زندگی می کنیم. این عصر از ۴۲۰۰ سال قبل آغاز شده است.


Top