دهها

 

زادروز پدر فیزیک هسته‌ای جهان

"ارنست رادرفورد"(Ernest Rutherford) ۱۴۷ سال پیش در نیوزلند دیده به جهان گشود.

ناسا اطلاعات ماهواره ای خود را به کسب و کارها می‌دهد

ناسا ابزار جدیدی توسعه داده است که اطلاعات حجیم ماهواره‌ای را تجمیع و سازماندهی می‌کند تا کسب و کارها به صورت هدفمند از آنها بهره ببرند.

10 عکس فضایی برتر در روزهای اخیر

پایگاه خبری "اسپیس"، منتخبی از عکس‌های فضایی روزهای اخیر را منتشر کرد.

آغاز ساخت بزرگترین تلسکوپ دنیا در شیلی

کوه‌های کشور شیلی جایی است که قرار است بزرگترین چشم انسان رو به آسمان ساخته شود و تبدیل به عظیم‌ترین تلسکوپ نوری جهان شود.

پلوتو احتمالا از یک میلیارد دنباله‌دار تشکیل شده است

گروهی از محققان موسسه تحقیقات جنوب غرب معتقدند که پلوتو می‌تواند توده‌ای از نزدیک به یک میلیارد دنباله‌دار باشد، زیرا شباهت زیادی با اجرام موجود در کمربند کویپر دارد.

زادروز "ویلیامینا فلمینگ" کاشف سحابی سر اسب

امروز مصادف با زادروز "ویلیامینا پاتون استیونس فلمینگ"(Williamina Paton Stevens Fleming) ستاره‌شناس اسکاتلندی آمریکایی است.

چالش ناسا برای پرورش گیاه در فضا

ناسا در نظر دارد برای کمک به پروژه پرورش گیاهان در فضا، از متخصصان گیاه‌شناسی و دانش‌آموزان، کمک بگیرد.

شروع بارش شهابی سالانه از هفته آینده

بارش شهابی "لایرید"(Lyrid) که یکی از قدیمی‌ترین بارش‌های شناخته شده در تقویم نجومی و نمایشی شگفت‌انگیز برای رصدگران آسمان است، از اوایل آینده آغاز می‌شود.

وجود دهها هزار سیاهچاله در مرکز کهکشان راه شیری

گروهی از متخصصان فیزیکدان دانشگاه "کلمبیا" 12 سیاهچاله را در اطراف "کمان ای*"(Sagittarius A*) سیاه‌چاله غول‌پیکر در مرکز کهکشان راه شیری کشف کرده‌اند. این یافته فرصت‌های فراوانی را برای درک بهتر جهان فراهم می‌کند.

وقتی رعد و برق به کمک رایانه‌های کوانتومی می‌آید

دانشمندان با شعار اگر نمی‌توانی چیزی را در طبیعت مطالعه کنی، آن را در آزمایشگاه بساز، پرده از راز حباب‌های نوری نادر که هنگام رعد و برق به چشم می‌آیند برداشتند.


Top