اعتبارات

 

اعزام فضانورد ایرانی چگونه ممکن می‌شود؟ / داستان پرتاب میمون به فضا

رییس پژوهشگاه هوافضا با بیان اینکه طرح‌هایی را برای دستیابی به اهداف سند جامع هوافضا تا ۱۴۰۴ در دستور کار داریم، گفت: علاوه بر ساخت راکت کاوش نهم، طرح اعزام فضانورد با پرتابگر و کپسول ایرانی در دستور کار قرار دارد که طی ۳ سناریو اجرایی می‌شود.

مخاطرات "دماوند" در صورت انفجار/نگرانی محققان از کنده شدن قله دماوند!

بر اساس مطالعات محققان در صورت فوران آتشفشان دماوند شهرهایی که تا حتی صدها کیلومتر از این آتشفشان دور هستند، از فوران‌های آن در امان نخواهند ماند؛ از این رو طرح "رفتارسنجی دماوند" با ایجاد ۱۰ ایستگاه لرزه‌نگاری در دستور کار محققان قرار گرفته است.

کاهش کربن اتمسفر زمین با کشت وسیع جلبک

همکاری مشترک سه دانشگاه دوک، کرنل و هاوایی در زمینه ارائه روش‌های نوین کنترل کربن جو زمین به ایده جالب و البته اقتصادی کشت گونه‌ای خاص از جلبک برای تولید غذای انسانی با استفاده از کربن موجود در اتمسفر منتهی شد.

ایجاد آزمایشگاه مرجع الکترومغناطیس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آزمایشگاه جامع «الکترومغناطیس» برای صدور تاییدیه نمونه در این دانشکده راه اندازی شد.

ماهواره های فضایی ایران در صف پرتاب/حوزه فضا بودجه مناسبی دارد

فناوری فضایی روز به روز بیشتر به زندگی مردم در جوامع مختلف نفوذ می کند و افزایش سرمایه گذاری کشورها در این حوزه گواه این مدعاست؛ در این میان تلاش کشورمان نیز در زمینه کسب دانش و مهارت فناوری فضایی، با وجود موانع فراوان، نتایج قابل توجه و رو به رشدی د

دلیل حذف نقطه مداری «زهره»/ ۱۹ موقعیت جدید ثبت شد

سازمان فضایی ایران با توضیح آخرین وضعیت نقاط مداری ماهواره های ایران، درباره شائبه های پیش آمده در حذف نقاط مدار فرکانسی ماهواره زهره-۱ و زهره-۳ شفاف سازی کرد.

تشریح اعتبارات بخش فضا در لایحه بودجه سال ۹۷

سازمان فضایی ایران با تشریح اعتبارات بخش فضا در لایحه بودجه سال ۹۷ اعلام کرد: تاکنون ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای توسعه خدمات فضایی از جمله تامین ماهواره بومی انجام شده است.

دستیابی به فناوری اعزام انسان به فضا از بودجه ۹۷ حذف شد

در لایحه بودجه سال ۹۷ به پروژه «دستیابی به فناوری اعزام انسان به فضا» که در سند جامع توسعه علمی کشور و سیاستهای اقتصاد مقاومتی دیده شده است، بودجه تعلق نگرفت.

حذف بخشی از اعتبارات «فضایی»/به ماهواره‌های بومی بودجه تعلق نگرفت

لایحه بودجه سال ۹۷ در حوزه هوافضا، بخشی از اعتبارات برنامه‌ای دستگاههای فضایی کشور که در بودجه سال ۹۶ وجود داشت را حذف کرد و به توسعه اکتشافات فضایی و ماهواره های بومی اعتبار تعلق نگرفت.

عدم تحقق وعده‌ها و انتظار اولین نورگیری رصدخانه در 1400

مجری طرح رصدخانه ملی با بیان اینکه در سال جاری ساخت اپتیک و نگهدارنده‌های آن در دستور کار قرار دارد، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دو تا 3 سال آینده تلسکوپ و محفظه این رصدخانه تولید خواهد شد، ولی تحقق این امر نیازمند حمایت‌های دولت و وعده‌های دا


Top